VALBORG

Snart kommer Amanda & Clara vi ska grilla lite sen ska vi nog möta Malin och kolla på elden(om vi nu orkar). 
Tar nog lite bilder ikväll, ha en fortsatt trevlig kväll! puss




 


go girl

hejsan!
Firade Malin idag,som igentligen fyller år imorgon men GRATTIS, Clara och Amanda var även med!
Vi fick hamburgare och fikade på en grodbakelse,muuumma & massa annat gott:). Nu är det bara jag kvar,så ska strax dra mig hem. PUSS♥

letar efter nått att säga som kan ändra allt,nått mer än det jag redan sagt.

mina älsklingar

the best one


hehe vackert


strawberrys

Hejsan idag var det näst-sista konfalektion,sorligt värre! Innan jag skulle till konfan tog jag ett glas med iskall jordgubbssaft med massor med jordgubbar i, UNDERBART♥.

you will never be mine,but i love you


great day

hej! idag har jag varit med Alice g,Johan o Robin, vi spelade basket och hade det kul. Sen skulle jag åka till stallet med malin och det var riktigt skönt att rida. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och stack hem till alice o kollade på filmen TAKEN,sen åt vi majskolvar och kollade på LOST! Mycket bra dag, nu ska jag sova godnatt!

I ♥ YOU

movie

hejsan, sitter och kollar på filmen Juno, det är typ en tjej som blir gravid när hon är 16 år... rekomenderas att se den! superbra film :)


piercing

Är det farligt att ha piercing? hur övertalar man sina föräldrar att man vill ha piercing,hjälp mig?!

VILL VERKLIGEN HA PIERCING I NAVELN !!!!

Så snyggt!


happy easter!

Glad Påsk allihopa, hoppas ni kommer få en härlig påskhelg med mycket mat o trevligt sällskap med familj o vänner! Vad tycker ni är bäst med påsken? jag tycker iaf om maten o sällskapen med familj o vänner :)

Idag blir det att åka ut till stallet o sen bilr det plugg,plugg,plugg, har prov på torsdag så måste öva, jaja sånt är livet! Ha det bäst :D


bara tog ngn bild


photoday

Hejsan, har varit med Alice idag och vi gick runt lite i fkp och chillade, sedan gick vi hem o fixade oss och tog massor med fina kort,underbart! Tack för en underbar dag Alice ♥

youre my star!



kommer bilder i efterhand,puss!


skövde

Hej! har varit i skövde med Linda o Mamma, hittade lite skor o kläder. Här kommer bilder på vad jag har köpt :)


Kofta HM 99 kr
Shorts Bikbok 299 kr
"leggings" Gina 69 kr



Jeansjacka HM 299kr
Cykelbyxor Gina 59 kr (tror jag)



Ringar Bikbok 49 kr/st


Skor "din sko" 199 kr


Nöjd är jag iaf, puss! <3


Smoothie

heejsan,sitter här o dricker smoothie! Igår var det grillparty på berget med goa människor och det var riktigt varmt o skönt,Clara sov över hos mig tills idag o sen var jag med Erika o hade det skoj! imorgon blir det Skövde med mamma o Linda,puss!


iphone 4

Hej! Är det någon som har Iphone 4 ? den senaste tiden har den krånglat, tex: om jag har uppe Facebook kan det bara stängas ner helt plötsligt,om det är ngn som har uppfattat det så här också kan ni säga till mig!
bye!




påsklov

heej! igår var det födelsedagsfest för Clara & Isabell för dem har fyllt år i veckan,Clara fick skyddsspray till håret o ansiksmask,Isabell fick ett par string trosor o ansiksmask. Det var en riktig underbar kväll med fina männsikor,tack!

Snart kommer gäster o vi ska fira Elin lite, ha en bra eftermiddag,puss!

Nu är det Påsklov o jag måste:

- grilla på berget
- vara med Hanna o Sanna
- Åka till skövde o shoppa
- Feeeesta
- chilla loss




happy birthday

hejsan, sitter här och lyssnar på Jessie J-price tag med min syrra. Idag fyller min syster 11 år,grattis syster min♥. Hon har fått massor med fina saker,avundsjuk! Men nu ska jag gå och borsta tänderna, vi hörs ikväll! kyss



haahha söt osv

Tatooo






cookies

Hello! idag har det varit en riktig kakdag för mig, var med Hanna o "gänget" efter skolan, vi åt lite härliga kakor! Sen åkte jag till Musikskolan och lyssnade på när Malin sjöng o efter det åkte vi till Stan och köpte presenter Iza och Clara som ska ha födelsedagsfeeeest på lördag,wiiiiiho :D + att jag och Malin tog en fika :]. Nu ska jag fixa míg inför natten, puss!

 


håltimma

hello! har håltimma nu så sitter här med mina underbara vänner och snackar,ikväll blir det träning och kalas hos mitt kusinbarn som fyller 12 år(tror jag),grattis iaf :). Nu ska jag dra,ha det gött bye! ;)

konfaläger

Hej, mitt internet har krånglat så nu är jag tillbaka. I helgen var det konfaläger, vi körde massor med lekar och vi hade ett UNDERBART väder så jag passade på och sola lite,fick lite färg i ansiktet!. Jag vill även berätta att vi har världens bästa konfagrupp med underbara vänner♥. Är trött idag så skippade träningen,Vad har ni gjort idag ? Nu ska jag plugga som vanligt,hejdå ♥



Underbaravänner!


HAHAHAHAHAH söt 


Kopierade från Alice G ©

puss!

tired

tjena! Hur har eran dag varit? Min har iaf varit tråkig och jag har varit jätte trött! Jag har lagt ner massor med tid på musikprovet som jag aldrig får in i huvudet... jag pallar inte prov o läxor längere. 
En annan sak jag är trött på är kalla SVERIGE, vill verkligen åka till något varmt land! Hoppas vi får varm sommar så man kan sola o bada mycket :). Men nu ska jag renbädda min säng o sedan läsa lite! Godnatt ♥





SUMMER ♥


lördag

Hejsan, idag har jag varit på Axel & Ebba o köpt en klänning till konfirmationen och skolavslutningen, mycket nöjd! Var även på "Hemma" och köpte en brödrost till pappa i födelsedagspresent :). Åkte till stallet efter det och red Vigdis o Doni som vanligt,när jag kom hem duschade jag och mamma fixade mat. Nu sitter vi här i soffan och kollar på tv,nice! Imorgon är det match mot ...ehm vet inte vilket lag men.. . Aja ha en trevlig helg hejdå! :)




RSS 2.0