Hello Danmark

Resväskan är packad & klar & imorgon klockan 07.17 bär jag mig av till Danmark med Föreningennorden(ungdomsutbyte). Kommmer vara där i en veckan & det kommer säkert bli skit kul! Tar med mig kameran så kommer in bilder kanske i veckan om jag får låna dator,får se. Annars lägger jag in bilder när jag kommer hem!
Har målat flaggan aldelles själv så tycker ni kan slänga in någon fin kommentar;). Ha det bäst här i Sverige,puss!



my angel

Hejsan!
Äntligen har jag fått träffa min efterlängtade Erika som har varit i Grebbestad i ungefär en månad så det var värt att träffa henne. Vi drog & åt på donken o hade det mysigt,vi gick även långpromenader & nu på kvällen kollade vi på Lotta på Liseberg där vi såg några Falköpingsbor,hihi!
Här kommer massor med härliga bilder från idag,pöss!






im back!

Hello!
Veckan i Göteborg har varit underbar,vi har även haft med oss blod,svett & tårar men vi har gjort ett rikigt bra jobb allihopa,GO FKIK!. Förlorade i 8-delsfinalen mot Norrköping,3-2 blev det men ändå var vi grymma!.
Invigningen var riktigt häftig från heta artister till smällande raketer,något jag aldrig kommer glömma!.
Köpte ett åkband på Liseberg som man kunde åka med på hela veckan,så jag har börjat tröttna lite,hihi!
Är stolt över att ha åkt Atmosfear,den är awesome!

Snart är det dags att packa för nästa resa som går mot Danmark,hoppas ni har haft det bra! Puss♥












here we come

Hej!
Snart packat färdig inför Gothia som jag drar mig iväg på imorgon,tar det sista ikväll! Avgång 12.50 & kommer hem i helgen så kommer ha lite paus med bloggen. Nu ska jag dunka låten Fest hos mange o tagga inför imorgon, ha en trevlig vecka! Kyss♥




Smögen

Tjohopp!
Har varit i smögen med familjen,käkat räckor o shoppat lite grann,blev en pippitröja som jag alltid velat ha & ett par Duffyskor,mycket nöjd! Kommentera gärna vad ni tycker. Tog med kameran så här kommer några bilder från idag! Imorgon ska jag börja småpacka lite till Gothia som jag drar iväg på,på söndag. Ha det gött,hoy!

Pippitröja 399kr♥

Duffysko 199 kr♥












Tisdag

Har varit med viktor idag,vi drog te ica o köpte bananer,chokladsås o glass & sen drog vi hem o kollade på filmen kopps,gammal men bra! Vad har ni gjort idag?
Seya!




live the life

Har suttit ute i det underbara väderet o läst FRIDA tidning,druckit saft,ätit jordgubbar + badat fotbad,livet är gött ibland. Drar mig strax till stallet o fixar hästen sen ikväll har jag inget planerat,kanske drar ut med Clara eller ngt,fårse!Lägger in ett nytt inlägg ikväll,hejhopp♥




last song

Hej!
igår var det sista gången sommarungdomskören sjöng tillsammans, de tre veckorna har gått så fruktansvärt fort men vi har haft superkul & jag har lärt känna nya kompisar! Kommer sakna er alla,puss♥


steek med brudar

Har varit med Malin på odenbadet o steekt,ingen sol men gött att bada iallafall(?). Sen mötte vi Clara o då köpte vi munkar o myste till det utanför willys!
Just nu ska vi åka longboard o hämta nattsaker för vi ska sova över hos Clara o efter det blir det Paranormal activity 2,herregud hur ska detta sluta?
Puss♦

be strong

Hello!
Har sjungt på Mössebergsgården med kören o tog en fika efteråt,efter det tog jag o Clara en kvällsrunda o träffade några trevliga pöjkar o vi spelade lite basket!:D Ha det bäst,pöss!


Kalas i Götet

Hello!
Igår frirade vi våran kusin Malin som fyller 26 år(?). Vi grillade spett och fick massa gott till,efterrätten blev pannacotta med jordgubbar på,smaskigt var det! Fick se deras nya hus o det var verkligen fint både innuti o utanpå. Vi kom hem runt 12 & jag hoppade direkt i säng! Vad har ni gjort idag?
Ska strax äta mat o sen blir det att åka iväg o sjunga igen,puss!








Spelas just nu


Skövde med Alice!

Hejhopp!
Har varit i skövde med en skön brud,Alice! Vi shoppade loss och hade det kul köpte lite grejer som jag hade tänkt visa upp,kommentera gärna vad ni tycker,puss.

Tröja från H&M
Byxor från Veromoda


Linne från Veromoda


Linne H&M


Långklänning från Lindex


Linne H&M
Shorts H&M


Fotlänk från sjöbergsguld


RSS 2.0