summer day

Hej!
Idag har det varit riktigt gött väder, 27 grader och nu känns det som sommar! Inte långt kvar till sommarlovet heller,priiiima!. Har åkt lite moppe med Louvisa o det var riktigt roligt, men ska bädda ner mig i min säng så hörs vi imorgon,pöss!



Oh happy day

Unnar mig en varm kopp choklad & drar mig snart ut i det fina vädret för att powerwalka, gött!


Liseberg

Igår var på Liseberg med Malin & Clara,vi åkte massor med tyvär åkte jag inte den nya "Atmos Fear",men har iaf haft super kul med mina tjejer! Vann ju en stor Kexchoklad,hihi ibalnd har man tur!. Här kommer lite bilder från Liseberg,hihih!
Nu ska jag dra till stan och köpa present till Daffo o Alice som ska ha födelsedagsfest,kulkul!:)
Puss!

ibland har man tur!


Clara o Malin ♥









Ridning hos Lina

Hej!
Malin ska börja rida hos Lina så jag följde med henne dit & även jag fick rida på Farin,jätte snäll häst fast lite galen,hihi. Imorgon blir det Liseberg, så kommer blogga på söndag igen & det kommer säkert bilder från Liseberg! Ha en trevlig helg, pöss.

Superfin häst!




you make me happy


orientering

Har orienterat med skolan idag,gick helt okej!.Efteråt tog jag och Malin en promenad till 2,5 km,vi kämpade även fast vi hade ont och skoskav. Efter det gick vi hem till mig och åt lite mat o bakelser,hehe nyttiges!. Tränade ännu en gång och det spörengnade som vanligt,trevligt!. Nu ska jag nog lägga mig i min mysiga säng,puss!

Världens bästa konfagrupp!

Powerwalk

Tja!
har powerwalkat med Malin idag vi gick kanske 5-6 km,riktigt solt! Kommer säkert ha träningsverk imorgon. Vi åkte även lite longboard & träffade på David så vi åkte med honom lite grann. Imorgon har vi orientering med skolan & då får vi se hur det kommer gå,kanske går vilse?. Men prova gärna på att powerwalka det är riiiiktigt gött efteråt, men ska sova nu,puss! ♥



random

Jaa lovisa.. du är helt enkelt bäst! ♥

nytt i garderoben

tja!
har varit i skövde med Alice igår,köpte lite smått o gott! Idag fyller min Alice år GRATTIS ,puss!

Shorts från H&M




Stickad tröja från Bikbok,Orange tröja från Bikbok & Vit magtröja från Bikbok


Magtröja från H&M


Solglasögon från Gina,Body lotion från Willys & Gratis naglack från Bikbok!


Är mycket nöjd!


Longboard!

Har skaffat mig en Longboard med Clara, UNDERBART!


Förlåt att jag ser ut som jag gör ;)



JAG VILL HA!

* Ny design o header
* mer bloggläsare
* en systemkamera så jag kan ta nya fina bilder!


hard work

har jobbat hos pappa idag hjälpte honom att lasta ved och har även hjälpt till med trappan som håller på att
renoveras. Orkar inte skriva mer just nu hejs! :)

Konfirmationspresent!

a good girl

hej!
Har tagit massor med fina bilder med min babe CLARA, har verkligen haft en mysig natt/dag,hihihi!
ska strax åka o rida, vad ska ni göra idag? puss

Match

Spelade match i Hönebo,resultatet blev 3-2,bra kämpat tjejer!. Just nu sitter jag här med UNDERBARA Clara,hihi. Vi ska snart äta Jordgubbar med choklad,muuuuummmms!. Kommer säkert bilder,pusspuss!
Slänger in en bild från i lördags! :)

åska & mys

Gjorde en hemgjord smoothie som är supergod. Innnan jag åkte o träna började det åska lite grann så jag fick vänta ett tag till jag kunde åka, träningen var iaf hyfsat rolig! Taggar även inför imorgondagen då vi ska spela match mot Hörnebo,vi tar det lätt. Ha det gött,kram!

Hemgjord smoothie

1. Mixa ihop jordgubbar eller vad du gillar.
2. Häll i en fil du gillar o tillsätt socker o lite vanlig socker.
3. BLANDA!

Enkel & Nyttig!




Konfirmation!

Hej! Igår var det konfirmationsavslutning, har haft ett underbart år med fina människor!. Släkten kom hit och gav mig massor med fina presenter,mycket nöjd. Vad har ni gjort idag?

Bilder från igår!









Hair

Har varit hos frisören och toppat och tagit av det slitna. Nopprade även ögonbrynen, blev helt okej!. Frisören gjorde en fin inbakad fläta och nu vill jag inte ta ur den så man ser inte på bilden att jag har klippt mig. Puss!



Syns inte så mkt men! :)


sista konfalektionen

Hej!

Idag var det sista konfalektionen,sorgligt! Det kom en fotograf och tog ett gruppfoto på hela konfagruppen & nu har jag beställt det fotot så jag hoppas på att det kommer bli bra!. Eftersom det var sista lektionen åt vi TÅRTA,wiiee♥

Nu ska äta,puss!

söta Malin!


a long day

hej! kom hem från skolan 15.30, hade inga läxor så chillade. Sedan var det träning och jag stack iväg dit, kom hem vid kvart över sju, tog varm choklad och tog en varm dusch! Åt nyss en sallad och strax ska jag gå ner till mamma och hjälpa henne med diskmaskinen o sen blir det att lägga sig o läsa en bra bok,hehe kul inlägg va? nä..

puss


Ballerina!

Hej!

Har varit i stan med Malin och kollat på kläder men hittade inget eftersom jag inte hade så mkt pengar. Jag köpte en macka innan jag skulle till utvecklingssamtalet o efter gick jag och Malin till Netto och köpte var sin Ballerinapåse,riktiga gottegrisar! Utvecklinssamtalet gick bra & sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här:).

Här kommer en härlig bild från idag!

We love Ballerina♥



JUST NU:

sitter o njuter av http://www.youtube.com/watch?v=zNbnNAJ4oGY ♥

(Veronica Maggio - Snälla bli min)


a long day with a good girl!

Har varit med Malin hela dagen, vi har verkligen kul tillsammans! Vi fotade,masserade varandra,& hoppade studsmatta,wiiiie! Tränade även idag o kom hem runt åtta o hoppade in i en varm dusch,så nu sitter jag här o myser o har musik i öronen. Imorgon blir det Malin igen,vi ska åka till stan o sen powewalka,trevligt värre!

Ha en go kväll, o här bjuder jag på bilder som jag har kopierat av Malin från idag!

super hero



Malin ♥


älskar bilden!










sunny day

Vaknade av att Trumkåren spelade utanför mitt hus,funny! Ska strax dra mig till Malin och mysa lite,hoppas att ni hade en trevlig valborg och fint väder. Ikväll blir det att spela match mot Lidköping,ett lycka till vore bra :). PUSS!

 


the night with good girls

GODKVÄLL!
Har haft en superhärlig kväll med Amanda,Malin o Lovisa (som var med i slutet),hihi ni är bäst ♥










RSS 2.0